Ελέγξτε τις συσκευές που έχουν συνδεθεί στον λογαριασμό Apple
Μάθετε ποιες συσκευές εμφανίζονται στη λίστα συσκευών του λογαριασμού Apple, πώς να βρείτε τις πληροφορίες της συσκευής σας και πώς να αφαιρέσετε μια συσκευή αν δεν τη χρησιμοποιείτε πλέον.
Τι μπορούν να κάνουν οι συσκευές στον λογαριασμό Apple
Όταν συνδέεστε με τον λογαριασμό Apple σε μια συσκευή, προστίθεται στη λίστα συσκευών του λογαριασμού Apple. Αυτό περιλαμβάνει κινητές συσκευές Android, Windows PC και συσκευές streaming που χρησιμοποιείτε με τον λογαριασμό Apple για το Apple Music ή το Apple TV. Ανάλογα με τον τύπο της συσκευής, οι συσκευές στις οποίες έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό Apple μπορεί να χρησιμοποιούνται για τα εξής:
Αλλαγή συνθηματικού
Λάβετε κωδικούς επαλήθευσης για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων
Επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών
Συγχρονισμός με το iCloud
Πότε να αφαιρέσετε μια συσκευή από τη λίστα
Αν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τη συσκευή σας, ή αν δεν αναγνωρίζετε μια συσκευή που περιλαμβάνεται στη λίστα, μπορείτε να την αφαιρέσετε από αυτή. Οι συσκευές που αφαιρείτε από τον λογαριασμό σας δεν θα έχουν πρόσβαση στο iCloud, στην Εύρεση ή σε άλλες υπηρεσίες της Apple και δεν θα εμφανίζουν κωδικούς επαλήθευσης για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η συσκευή δεν θα εμφανιστεί ξανά στη λίστα, εκτός αν συνδεθείτε εκ νέου σε αυτήν τη συσκευή.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε, μάθετε τι πρέπει να κάνετε.
Προβάλετε ή αφαιρέστε συσκευές στη λίστα σας
Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Apple απομακρυσμένα, αν χρειαστεί.
Σε iPhone ή iPad
Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
Αγγίξτε [το όνομά σας] και κατόπιν κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε μια λίστα συσκευών.
Πατήστε οποιοδήποτε όνομα συσκευής για να δείτε τις πληροφορίες της συγκεκριμένης συσκευής.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε αυτήν τη συσκευή από τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας αποσύνδεση εξ αποστάσεως, πατήστε «Αφαίρεση από λογαριασμό». Ελέγξτε το μήνυμα που θα εμφανιστεί και κατόπιν επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αφαιρέσετε τη συγκεκριμένη συσκευή.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε, μάθετε τι πρέπει να κάνετε.
Σε Mac
Επιλέξτε το μενού Apple και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις συστήματος».
Κάντε κλικ στο [το όνομά σας] και κατόπιν κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε μια λίστα συσκευών.
Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε όνομα συσκευής για να δείτε τις πληροφορίες της συγκεκριμένης συσκευής.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε αυτήν τη συσκευή από τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας αποσύνδεση εξ αποστάσεως, κάντε κλικ στην επιλογή «Αφαίρεση από λογαριασμό». Ελέγξτε το μήνυμα που θα εμφανιστεί και κατόπιν επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αφαιρέσετε τη συγκεκριμένη συσκευή.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε, μάθετε τι πρέπει να κάνετε.
Στο διαδίκτυο
Αν χρησιμοποιείτε Windows PC, κινητή συσκευή Android ή δεν έχετε συσκευές Apple, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστό για να ελέγξετε τη λίστα συσκευών του λογαριασμού Apple.
Συνδεθείτε στον λογαριασμό Apple στο account.apple.com.
Επιλέξτε «Συσκευές». Αν δεν βλέπετε αμέσως τις συσκευές σας, κάντε κλικ στην επιλογή «Προβολή λεπτομερειών» για έλεγχο ταυτότητας και προβολή των στοιχείων της συσκευής.
Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε όνομα συσκευής για να δείτε τις πληροφορίες της συγκεκριμένης συσκευής.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε αυτήν τη συσκευή από τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας αποσύνδεση εξ αποστάσεως, κάντε κλικ στην επιλογή «Αφαίρεση από λογαριασμό». Ελέγξτε το μήνυμα που θα εμφανιστεί και κατόπιν επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αφαιρέσετε τη συγκεκριμένη συσκευή.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε, μάθετε τι πρέπει να κάνετε.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε
Αν δεν έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό Apple στη συσκευή, η συσκευή ενδέχεται να εμφανιστεί ξανά στην οθόνη του λογαριασμού Apple την επόμενη φορά που θα συνδεθεί στο διαδίκτυο.
Για να αφαιρέσετε μόνιμα μια συσκευή Apple από τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σε αυτήν τη συσκευή και αποσυνδεθείτε.
Αν η συσκευή σας Apple χαθεί ή λείπει, διατηρήστε τα δεδομένα του λογαριασμού σας ασφαλή. Χρησιμοποιήστε την Εύρεση για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Απώλειας ή να διαγράψετε τη συσκευή σας απομακρυσμένα.