Belangrijk: Als je een beheerd account hebt, kun je je Google-account voor werk of school gebruiken op je Googlebook.
Wanneer je een Google-account toevoegt, synchroniseert je Googlebook automatisch de informatie die aan dat account is gekoppeld, zoals e-mails, contacten en instellingen.
Als je een account verwijdert, verwijder je ook alle bijbehorende informatie van je apparaat.
Google-account toevoegen
- Open de app Instellingen
van je Googlebook.
- Selecteer Accounts en back-up
Accounts beheren
Account toevoegen.
- Volg de instructies op het scherm.
Tip: Als je je apparaat aan iemand wilt uitlenen, kun je die persoon toevoegen als een afzonderlijke gebruiker. Je kunt hen het apparaat ook als gast laten gebruiken.
Een Google-account verwijderen
- Open de app Instellingen
van je Googlebook.
- Selecteer Accounts en back-up.
- Selecteer onder Accounts de optie Accounts beheren.
- Selecteer het account dat je wilt verwijderen
Account verwijderen.
- Selecteer Account verwijderen om dit te bevestigen.
Deze pagina kan content bevatten die is vertaald met AI-technologie. AI-vertalingen kunnen fouten bevatten.