Χρήση της λειτουργίας διακοπών
Η Λειτουργία διακοπών σού δίνει τη δυνατότητα να κρύψεις όλες τις καταχωρίσεις σου για έως και 90 ημέρες. Χρησιμοποίησέ την όποτε δεν είσαι διαθέσιμος/-η για να στείλεις τα προϊόντα που πουλήθηκαν ή όταν πρέπει να διακόψεις προσωρινά τις συναλλαγές για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τη Λειτουργία διακοπών ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνεις αυτό, απλά:
- Πήγαινε στο προφίλ σου
- Επίλεξε Λειτουργία διακοπών
- Ενεργοποίησε/Απενεργοποίησε το κουμπί Απόκρυψη των προϊόντων μου
Η Λειτουργία διακοπών δεν παρατείνει τη διάρκεια των υπηρεσιών Boost ή Βιτρίνα που έχεις αγοράσει.
Η Λειτουργία διακοπών σού δίνει τη δυνατότητα να κρύψεις όλες τις καταχωρίσεις σου για έως και 90 ημέρες. Χρησιμοποίησέ την όποτε δεν είσαι διαθέσιμος/-η για να στείλεις τα προϊόντα που πουλήθηκαν ή όταν πρέπει να διακόψεις προσωρινά τις συναλλαγές για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τη Λειτουργία διακοπών ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνεις αυτό, απλά:
- Πήγαινε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού
- Ενεργοποίησε/Απενεργοποίησε το κουμπί Λειτουργία διακοπών
- Πάτησε Αποθήκευση στο κάτω μέρος
Η Λειτουργία διακοπών δεν παρατείνει τη διάρκεια των υπηρεσιών Boost ή Βιτρίνα που έχεις αγοράσει.