Mostrar totes les imatges i els enllaços compartits a l’app Missatges al Mac
Veure què han compartit altres persones amb tu
Pots veure què han compartit altres persones amb tu a la conversa de l’app Missatges.
Ves a l’app Missatges
del Mac.
Selecciona una conversa.
Fes clic a la icona del contacte o del grup a la part superior d’una conversa i, després, fes clic en una categoria, com ara “Fotos” o “Enllaços”.
Mostrar o ocultar el contingut compartit en una altra app
Ves a l’app del Mac on hi hagi el contingut compartit.
Fes una de les accions següents:
Veure el contingut compartit: fes clic a “Compartit” o “Compartit amb tu” a la barra lateral. A les apps TV, Llibres i Pòdcasts, fes clic a “Inici” i desplaça’t fins a la secció “Compartit amb tu”.
Amagar el contingut compartit: Fes clic al contingut amb la tecla Control premuda (o el botó “De”) i selecciona “Elimina” o “Elimina l’ús compartit”.
Consell: El botó “De” mostra qui ha enviat el contingut compartit. Fes clic al botó “De” per tornar a l’app Missatges i reprendre la conversa.
Fixar contingut compartit
Si reps contingut que t’interessa especialment i tens l’opció “Compartit amb tu” activada, pots fixar-lo ràpidament a l’app Missatges i apareixerà a dalt a “Compartit amb tu”, a la cerca de l’app Missatges i a la vista “Informació” de la conversa.
Ves a l’app Missatges
del Mac.
Selecciona una conversa.
Fes clic amb la tecla Control premuda al contingut compartit i, després, selecciona “Fixa”.
També pots fixar contingut que hagis compartit tu amb algú o contingut que algú altre hagi compartit amb tu.