iCloud-brugerhåndbog
- Velkommen
-
- Log ind, og brug iCloud.com
- Tilpas og brug startsidefliserne
- Apple Invitationer
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Oversigt over Fotos på iCloud.com
- Se dine fotos og videoer
- Find dine fotos eller videoer
- Skjul dine fotos og videoer
- Overfør, og download fotos
- Tilføj stjernevurderinger, billedtekster og nøgleord
- Organiser fotos og videoer
- Føj fotos og videoer til Favoritter
- Afspil et lysbilledshow med fotos
- Slet og gendan fotos og videoer
- Gendan arkiver og oplysninger
- Brug iCloud på din Windows-enhed
- Få mere hjælp til iCloud
- Juridiske oplysninger og oplysninger om bidragsydere
- Copyright og varemærker
Del arkiver og mapper i iCloud Drive på iCloud.com
Du kan bruge iCloud Drive til at dele arkiver og mapper med andre, så I kan samarbejde om projekter. De personer, du inviterer, kan overføre de delte emner fra iCloud til en af deres enheder, hvor de kan se dem og – afhængigt af de rettigheder, du indstiller – samarbejde. Du kan se eventuelle opdateringer, næste gang du åbner arkiverne på iCloud.com.
Gå til icloud.com/iclouddrive, og log derefter ind på din Apple-konto (om nødvendigt).
Vælg
ud for det arkiv eller den mappe, du vil dele, og vælg Del (på en computer skal du holde markøren over arkivet eller mappen, indtil
vises).
Vælg, hvem der kan få adgang til arkivet eller mappen:
Personer, du vælger: Tillad kun personer, du inviterer, at få adgang til arkivet eller mappen. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for Anmodninger om adgang, får den første person, der besøger linket, adgang, og derefter kan alle andre med linket bede dig om adgang.
Alle med linket: Giv alle, der modtager linket, adgang til arkivet eller mappen. Hvis du vælger denne indstilling, kan personer, du inviterer, dele linket og give andre personer, som ikke er inkluderet i din oprindelige invitation, adgang.
Vælg indstillinger til Ny deltager (du kan justere disse indstillinger senere i Administrer deling af arkiver og mapper):
Rediger: Giv nye deltagere tilladelse til at redigere arkivet eller mappen.
Kun visning og overførsel: Giv alle, der besøger linket, tilladelse til at se og overføre arkivet eller mappen.
Vælg Opret link, vælg Kopier link, og send det derefter til den person, du vil dele med.
Når du deler en mappe, har alle emner i mappen de samme adgangs- og redigeringsindstillinger som den overordnede mappe. Hvis du vil ændre indstillingerne til adgang eller ny deltager, skal du ændre indstillingerne til den delte mappe. Du kan ikke vælge et enkelt arkiv eller en enkelt mappe i den delte mappe og føje deltagere dertil.
Hvis du vil tilføje eller fjerne deltagere eller holde op med at dele arkivet, kan du se Administrer deling af arkiver og mapper.
Hvis du har delt Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver i iCloud Drive, kan du få dem vist og redigere dem i Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.