Upravljanje dijeljenjem aktivnosti na Apple Watchu
Ako imate Apple Watch i prethodno ste podijelili svoje kolutove aktivnosti s nekim, on može vidjeti informacije o vašoj razini aktivnosti i treninzima. To im ne daje nikakve informacije o vašoj lokaciji.
Saznajte kako: Za prikaz zadatka u nastavku odaberite tipku plus pored njegovog naslova.
Korištenje Apple Watcha za prestanak dijeljenja
Možete sakriti svoj napredak ili u potpunosti prestati dijeliti svoju aktivnost s određenom osobom u kartici Dijeljenje u aplikaciji Aktivnost.
Za prestanak dijeljenja kolutova Aktivnosti s nekim koristeći svoj Apple Watch.
Otvorite aplikaciju Aktivnost
na Apple Watchu.
Dodirnite
.
Za uklanjanje osobe s kojom dijelite dodirnite njezino ime, listajte prema dolje i zatim dodirnite Ukloni prijatelja.
Kako biste saznali više, pogledajte:
Share your activity from Dijeljenje aktivnosti s Apple Watcha u Uputama za uporabu Apple Watcha
Korištenje iPhonea za prestanak dijeljenja
Možete prestati dijeliti kolutove Aktivnosti s nekim koristeći svoj iPhone.
Otvorite aplikaciju Fitness
na iPhoneu, zatim dodirnite Dijeljenje.
Dodirnite osobu s kojom dijelite, dodirnite
, zatim dodirnite Ukloni prijatelja ili Sakrij moju aktivnost.
Kako biste saznali više, pogledajte:
Share your activity from Dijeljenje aktivnosti s Apple Watcha u Uputama za uporabu Apple Watcha