Administrer eller fjern gjester i Apple Invitasjoner
Når du har opprettet et arrangement og invitert gjester, kan du tillate at enkelte gjester inviterer andre. Du kan også fjerne gjester hvis du ikke lenger vil at de skal ha tilgang til arrangementet.
Administrer gjester i appen
Gå til Apple Invitasjoner-appen
på iPhone.
Trykk på et arrangement, og trykk deretter på Administrer gjester.
Trykk på
ved siden av et navn, og gjør deretter noe av følgende:
Send en invitasjon til en enkeltperson på nytt: Trykk på Vis informasjon, trykk på Invitasjonslenke for å kopiere den, og del deretter lenken.
Tillat at gjester kan invitere andre: Trykk på «Tillat at gjester kan invitere andre».
Endre svaret til en gjest: Trykk på Rediger svar, og endre deretter svaret eller antallet ekstra gjester. Gjesten får en varsling.
Fjern en gjest: Trykk på Fjern fra arrangement. Gjesten mottar en varsling om at arrangementet er fjernet.
Trykk på
.
Administrer gjester på iCloud.com
Gå til icloud.com/invites og logg på Apple-kontoen din (hvis du ikke allerede har gjort det).
Velg et arrangement, og velg deretter Administrer gjester.
Velg
ved siden av et navn i gjestelisten, og gjør deretter noe av følgende:
Send en invitasjon til en enkeltperson på nytt: Velg
for å kopiere lenken, og del den.
Endre svaret til en gjest: Velg svaret deres for å endre det eller redigere antallet ekstra gjester. Gjesten får en varsling.
Tillat at gjester kan invitere andre: Slå på «Tillat at gjester kan invitere andre».
Fjern en gjest: Velg Fjern fra arrangement. Gjesten mottar en varsling om at arrangementet er fjernet.
Velg Arkiver.
Hvis du vil ha mer informasjon om Apple Invitasjoner og hva du kan gjøre med det, kan du se Introduksjon til Apple Invitasjoner.