Brukerveiledning for iCloud
- Velkommen
-
-
- Logg på og bruk iCloud.com
- Tilpass og bruk ruter for startsiden
- Apple Invitasjoner
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Oversikt over Bilder på iCloud.com
- Se på bildene og videoene dine
- Finn bildene eller videoene dine
- Skjul bilder og videoer
- Opp- og nedlasting av bilder
- Legg til eller endre titler, bildetekster eller andre metadata
- Organiser bilder og videoer
- Legg til bilder og videoer i Favoritter
- Spill av en lysbildefremvisning av bilder
- Slett og gjenopprett bilder og videoer
- Gjenopprett filer og informasjon
- Bruk iCloud på en Windows-enhet
- Få mer hjelp med iCloud
- Juridisk informasjon og bidragsytere
- Copyright og varemerker
Del bilder og videoer via en iCloud-lenke på iCloud.com
Du kan dele bilder og videoer i Bilder på iCloud.com med en iCloud-lenke. Alle som har lenken, kan se dem.
Merk: iCloud-lenker er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. Du kan kun dele bilder og videoer i det personlige biblioteket ditt på iCloud.com. For å dele objekter fra et felles bildebibliotek i iCloud bruker du Bilder-appen på en enhet med iOS 16.1, iPadOS 16, macOS 13 eller nyere.
Del bilder og videoer via en iCloud-lenke
Gå til icloud.com/photos, og logg deretter på Apple-kontoen din (hvis nødvendig).
Velg bildene eller videoene du ønsker å dele.
Velg
. Hvis du bruker en datamaskin, må du kanskje klikke
først.
Velg hvordan du vil dele:
Velg Send kobling via e-post, skriv inn en eller flere e-postadresser i Til-feltet, og velg
.
Velg Kopier kobling, velg Kopier, og del lenken. Du kan for eksempel lime den inn i en Meldinger-samtale.
Avslutt deling for en iCloud-lenke
iCloud-lenker utløper automatisk etter 30 dager, men du kan avslutte delingen tidligere.
Gå til icloud.com/photos, og logg deretter på Apple-kontoen din (hvis nødvendig).
Klikk på iCloud-lenker i sidepanelet.
Gjør ett av følgende:
På en telefon eller et nettbrett: Trykk på Rediger og deretter på
i en bildesamling du vil slutte å dele. Trykk på Stopp deling for å bekrefte, og trykk på Ferdig.
På en datamaskin: Klikk på bildesamlingen du vil slutte å dele, klikk på
, og velg Stopp deling.
Hvis du vil opprette et delt album, kan du se Opprett og bli med i delte albumer i Bilder på iCloud.com.