iCloud Användarhandbok
- Välkommen
-
- Logga in och använd iCloud.com
- Anpassa och använda rutorna på startsidan
- Apple-inbjudningar
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Översikt över Bilder på iCloud.com
- Visa dina bilder och videor
- Hitta bilder eller videor
- Göm dina bilder och videor
- Överföra och hämta bilder
- Lägg till betyg med stjärnor, bildtexter och nyckelord
- Organisera bilder och videor
- Lägg till bilder och videor i Favoriter
- Visa ett bildspel
- Radera och återställa bilder och videor
- Återställ filer och information
- Använd iCloud på en Windows-enhet
- Få mer hjälp med iCloud
- Juridiska anmärkningar och tillkännagivanden
- Copyright och varumärken
Redigera delade anteckningar på iCloud.com
Du kan dela anteckningar och redigera delade anteckningar. Alla deltagare i den delade anteckningen ser alla ändringar som görs i anteckningen.
Gå till icloud.com/notes och logga in på ditt Apple‑konto (vid behov).
Markera anteckningen i anteckningslistan.
Om du använder en telefon eller surfplatta och dina anteckningar inte visas ska du kontrollera att anteckningslistan är öppen.
Tips: Om du har bjudits in till att redigera en anteckning, men inte har tackat ja till inbjudan, väljer du länken som du fick och väljer sedan Acceptera inbjudan. När du har öppnat anteckningen första gången visas den i anteckningslistan på iCloud.com samt på iPhone-, iPad- eller Mac-enheter där du är inloggad på samma Apple‑konto.
Ändra anteckningen.
När någon ändrar en delad anteckning ser alla som delar den ändringarna, men ingen kan se vem som gjort vad. Tidsstämpeln nedanför anteckningen i anteckningslistan visar när den sist ändrades. Medan någon annan än du själv ändrar en delad anteckning visas en gul punkt bredvid anteckningen.
Om du blir inbjuden med en e-postadress eller ett telefonnummer som inte är kopplat till det Apple-konto du använder för iCloud, ber du ägaren att skicka inbjudan igen till rätt e-postadress eller telefonnummer. Du kan även följa instruktionerna på skärmen för att koppla den e-postadressen eller det telefonnumret till ditt Apple-konto.