Посібник користувача iCloud
- Вітаємо!
-
-
- Вхід на сайт iCloud.com і його використання
- Налаштування й використання панелей домашньої сторінки
- Запрошення Apple
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Огляд програми «Фотографії» на сайті iCloud.com
- Перегляд фотографій і відео
- Пошук ваших фотографій і відеозаписів
- Приховування фотографій і відео
- Передавання та викачування фотографій
- Додавання або редагування назв, підписів чи інших метаданих
- Упорядкування фото й відео
- Додавання фото й відео до розділу «Улюблені»
- Відтворення слайд-шоу з фотографій
- Видалення та відновлення фото й відео
- Відновлення файлів і даних
- Використання iCloud на пристрої з Windows
- Отримайте додаткову допомогу щодо iCloud
- Правові зауваження і визнання
- Авторські права та торговельні марки
Закриття доступу до календаря на сайті iCloud.com
Можна будь‑коли вилучити учасників із приватного календаря зі спільним доступом або закрити доступ до нього. Вилучені учасники втрачають доступ до спільного календаря.
Коли ви видаляєте учасників або скасовуєте спільний доступ до календаря, учасники отримують сповіщення, що більше не мають доступу до нього.
Примітка. Щоб використовувати програму «Календар» на вебсайті iCloud.com, потрібен планшет або комп’ютер.
Закриття доступу до календаря певній особі
Перейдіть на сторінку icloud.com/calendar, а потім за потреби ввійдіть в обліковий запис Apple.
Натисніть
праворуч від назви календаря на бічній панелі.
Натисніть
біля імені запрошеної особи й виберіть «Вилучити».
Натисніть «Зберегти».
Закриття доступу до календаря для всіх
Перейдіть на сторінку icloud.com/calendar, а потім за потреби ввійдіть в обліковий запис Apple.
Натисніть
праворуч від назви календаря на бічній панелі.
Виконайте будь-яку з наведених нижче дій.
Щоб закрити доступ до приватного календаря, натисніть «Припинити спільний доступ».
Щоб закрити доступ до загального календаря, зніміть позначку «Загальний календар».
Натисніть «Зберегти».