Pridanie alebo odstránenie priateľa v apke Nájsť na Macu
Keď budete zdieľať svoju polohu s priateľmi, členmi rodiny alebo inými kontaktmi, môžete ich tiež požiadať, aby ste mohli sledovať ich polohu alebo ich odstrániť, ak už nechcete viac vidieť, kde sa nachádzajú.
Požiadavka na zobrazenie polohy priateľa
Na Macu prejdite do apky Nájsť
.
Kliknite na Ľudia, vyberte meno svojho priateľa a potom kliknite na
.
Ak sa váš priateľ nezobrazuje v zozname, zdieľajte s ním vašu polohu.
V časti Nastavenia kliknite na Vyžiadať polohu.
Keď váš priateľ prijme vašu požiadavku, budete môcť vidieť jeho polohu, pridať ho do obľúbených a ďalšie.
Zastavenie zobrazenia polohy priateľa
Ak už viac nechcete vidieť polohu priateľa, môžete danú osobu z apky Nájsť odstrániť. Keď odstránite priateľa, nebudete môcť viac vidieť jeho polohu a on nebude môcť vidieť vašu.
Na Macu prejdite do apky Nájsť
.
Kliknite na Ľudia, vyberte meno a potom kliknite na
.
V časti Nastavenia kliknite na Odstrániť alebo Zastaviť zdieľanie polohy.