iCloud Användarhandbok
- Välkommen
-
- Logga in och använd iCloud.com
- Anpassa och använda rutorna på startsidan
- Apple-inbjudningar
- Keynote
- Numbers
- Pages
-
- Översikt över Bilder på iCloud.com
- Visa dina bilder och videor
- Hitta bilder eller videor
- Göm dina bilder och videor
- Överföra och hämta bilder
- Lägg till betyg med stjärnor, bildtexter och nyckelord
- Organisera bilder och videor
- Lägg till bilder och videor i Favoriter
- Visa ett bildspel
- Radera och återställa bilder och videor
- Återställ filer och information
- Använd iCloud på en Windows-enhet
- Få mer hjälp med iCloud
- Juridiska anmärkningar och tillkännagivanden
- Copyright och varumärken
Göm dina bilder och videor på iCloud.com
Du kan gömma en bild eller video som du vill lagra i iCloud-bilder men som du inte vill ska synas i biblioteket. Du kan visa gömda bilder och videor i albumet Gömda.
Obs! Om du gömmer en bild i ditt delade iCloud-bildbibliotek flyttas bilden till albumet Gömda för alla deltagare. Där kan de visa eller sluta gömma den.
Göm bilder eller videor
Gå till icloud.com/photos och logga in på ditt Apple-konto (vid behov).
Välj Bibliotek i sidofältet.
Markera de bilder eller videor som du vill gömma.
Välj
och välj sedan Göm.
Sluta gömma bilder eller videor
Om du vill att en bild eller video ska visas i ditt bibliotek igen kan du sluta gömma den.
Gå till icloud.com/photos och logga in på ditt Apple‑konto (vid behov).
Välj Gömda i sidofältet och välj sedan Visa gömda bilder.
Markera bilden eller videon som du vill sluta gömma, välj
och välj sedan Sluta gömma.