0% found this document useful (0 votes)
1K views7 pages

SAP C_S4CPB_2402 Exam Q&A Guide

The document discusses questions and answers related to an SAP certification exam for SAP S/4HANA Cloud Public Edition. It includes eight multiple choice questions covering topics like asset master records, general journal document posting, long texts for general ledger accounts, capturing values during test automation, and troubleshooting SAP Fiori apps.

Uploaded by

Zerihun Fekade
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
1K views7 pages

SAP C_S4CPB_2402 Exam Q&A Guide

The document discusses questions and answers related to an SAP certification exam for SAP S/4HANA Cloud Public Edition. It includes eight multiple choice questions covering topics like asset master records, general journal document posting, long texts for general ledger accounts, capturing values during test automation, and troubleshooting SAP Fiori apps.

Uploaded by

Zerihun Fekade
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 7

SAP

C_S4CPB_2402
SAP Certified Associate – Implementation Consultant - SAP
S/4HANA Cloud Public Edition
QUESTION & ANSWERS

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
QUESTION: 1

For which fields can you enter time-dependent changes in the asset master record? Note: There are 3 correct
answers to this question

Option A :

Cost center

Option B :

Trading partner number

Option C :

Plant

Option D :

Description

Option E :

WBS element

Correct Answer: B,C,D

QUESTION: 2

What does the journal entry type in general journal document posting control? Note: There are 2 correct
answers to this question

Option A :

Which fields in the document header are mandatory fields.

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
Option B :

The document number assigned

Option C :

The number of possible line items in the Fl document

Option D :

Which fields in the line items are mandatory fields.

Correct Answer: B,D

QUESTION: 3

On which level do you maintain the long text for a general ledger account?

Option A :

Financial statement version

Option B :

Company code

Option C :

Chart of accounts

Option D :

Controlling area

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
Correct Answer: B

QUESTION: 4

You are recording actions for a custom process step in a test automate. When do you press the ?Read?
button on the recording panel? Note: There are 2 correct answers to this question

Option A :

To capture an error message on the screen that can be used later.

Option B :

To capture a value in a text field that should be stored as a variable

Option C :

To capture text in a message screen that can be used for data binding later

Option D :

To capture a static label on the screen that should be checked during test execution

Correct Answer: B,C

QUESTION: 5

At which point in the integrated sales process is a balance sheet relevant accounting document created?

Option A :

Quotation

Option B :

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
Sales order confirmation

Option C :

Sales order creation

Option D :

Goods issue

Correct Answer: B

QUESTION: 6

An SAP Fiori app isn't displaying on the SAP Fiori Launchpad even though the business role granting
permission to the app is correctly assigned to the user. How would you troubleshoot? Note: There are 3
correct answers to this question

Option A :

Check the Role Maintenance app.

Option B :

Check the space and page(s) assigned to the role.

Option C :

Check the business catalogues assigned to the role.

Option D :

Check the business role template

Option E :

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
Check the restrictions for the role.

Correct Answer: B,C,E

QUESTION: 7

If you cannot find a prepackaged solution process that addresses integration requirements in SAP
Signavio Process Navigator, where do you look next?

Option A :

SAP Cloud ALM

Option B :

SAP Business Technology Platform

Option C :

SAP Business Accelerator Hub

Option D :

SAP Discovery Center

Correct Answer: D

QUESTION: 8

What element identifies the business transaction for asset postings?

Option A :

The asset class

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html
Option B :

The app used to post

Option C :

The transaction type

Option D :

The document type

Correct Answer: C

https://www.examdumps.in/C_S4CPB_2402-pdf-questions.html

You might also like